-
Lactate
Brânză Antep
Este un tip de brânză produs în Gaziantep și în regiunile din jur, de obicei din lapte de oaie sau de capră. Se produce în general primăvara, când laptele de…
- Acasă
- Despre Noi
- Produsele Noastre
- Vanzare Engros
- Comanda Online
- Bucătăria
- Cooking Show
- Preparate din Carne de Miel
- Preparate din Carne de Vită
- Preparate din Berbecuț
- Preparate amestec Vită&Oaie
- Preparate din pui
- Reţete mic dejun
- Sucuklu Yumurta (Ghiudem Cu Oua)
- Menemen
- Sucuklu Kasarli Tost (Tost Cu Sucuk Si Cascaval)
- Firinda Kiymali Yumurta (Carne Tocata Cu Ou La Cuptor)
- Sebzeli Omlet (Omleta Cu Legume)
- Ispanakli Borek (Placinta Cu Spanac)
- Sigara Boregi (Tigarete Cu Branza Sarata)
- Peynirli Borek (Rulouri Cu Branza Sarata)
- Peynirli Gozleme (Gozleme Cu Branza)
- Paine Umpluta
- Pide – Lavas
- Supe
- Garnituri
- Ayt Revista Bucatarie Turceasca!
- Contactaţi-ne
- AYT FrancizaNOU