Măcelărie AYT Popești-Leordeni

  • Măcelărie AYT Popești-Leordeni
AYT Măcelărie | Market | Steakhouse Popești-Leordeni

Şoseaua Olteniţei 204A, Popești-Leordeni 077160

office@aytlidergrup.ro

+40 771 424 475

Luni - Duminică: 08:00 - 20:00


Cumpara din AYT

Prin aplicație BRINGO

Macelarie Bucuresti, carne halal

Suntem si pe GLOVO

Comanda Online si Rapid

Părerea ta contează.

Ne-ar plăcea să primim feedbackul tau.

NE PUTETI CONTACTA COMPLETAND FORMULARUL DE MAI JOS
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cu ce vă putem ajuta?

Am intrat din curiozitate si am devenit clienti fideli. Mancare gustoasa cu specific turcesc, o macelarie aprovizionata impecabil.

Florina Bucur
Florina Bucur2023-11-15
Google

Am ajuns la Ayt anul acesta din curiozitate,pot sa spun ca produsele nu sunt cele mai ieftine dar niciodata in viata mea nu am mâncat carne mai gustoasa decat aici. Recomand kebabul de berbecut si pastrama!

O macelarie foarte buna cu produse de calitate. Personalul foarte amabil. Am incercat mai toate produsele de macelarie si imi plac foarte mult cotletele de miel si carnea de vita maturata (cea care este tinuta in frigiderele vitrina de la intrarea in magazin). Are un gust extraordinar si se topeste in gura. Succes proprietarilor si tineti-o tot asa.

Toate produsele sunt din Turcia. Personalul este deosebit. Foarte amabili si dornici sa ajute cu sfaturi de preparare a produselor. Bravo! 10++++

Cea mai buna sursa de preparate din carne cu specific turcesc si baclavale din Sectorul 3!

Alma Calota
Alma Calota2023-04-12
Google

Daca nu mi ar fi recomandat un prieten acest restaurant probabil nu as fi venit niciodata aici . As fi pierdut o mancare absolut delicioasa ! 5⭐️sunt prea putine pentru staff si produse 👏🏻

Cristi Banica
Cristi Banica2023-03-08
Google

Recomand cu incredere, din punctul meu de vedere este cea mai buna macelarie din Bucuresti, in primul rand si cel mai important calitatea si prospetimea carnii este inegalabila , preturile sunt un pic mai mari decat in alte parti dar credeti-ma merita din plin !

Este magazinul meu preferat. Gasesti produse foarte bune, macelaria are carnea cea mai buna, servirea de nota 10.Recomand cu drag!

Cea mai buna macelarie din zona. Preparate proaspete si servirea ireprosabila.