Loading..

Despre AYT

AYT LIDER GRUP este o companie infiintata in anul 2011, dar, cu o experienta de peste 20 ani pe piata din Turcia si are la baza productia de carne si preparate din carne de bovina, ovina si pasare, sacrificate in conformitate cu prevederile legii islamice (halal).

Totul a inceput cu o macelarie mica, dar, cu sperante mari. In scurt timp am reusit sa punem in aplicare un sistem, formand diferite echipe de oameni, competenti si devotati, care au grija ca produsele comercializate de noi, sa ajunga pe masa d-voastra in cele mai bune conditii de calitate si igiena.

Sistemul in sine, presupune, achizitia de animale vii, provenite din ferme specializate in cresterea acestora, prin metode speciale, care ajuta la ridicarea standardului de calitate. Animalele sunt abatorizate in conditii de maxima igiena, sub stricta atentie a personalului nostru, care urmareste intreaga activitate, pentru a se asigura ca procedura este in conformitate cu standardele noastre. Carcasele de carne sunt transportate cu flota proprie catre carmangeria noastra, unde, ulterior, sunt transate si pregatite pentru livrari.

In acest moment marfa este comercializata in macelaria proprie situata in Calea Vitan 199 Sect.3, dar si distribuita, sub forma en-gross, catre multi clienti de tip restaurant, fast-food sau chiar macelarii.

Distribuim pe plan intern dar si international o gama larga de produse, de la carcase, piese sau preparate din carne, refrigerate sau congelate, de orice fel. Dispunem de metode tehnologice în standarde UE pentru prelucrarea de SHAORMA, pe care o puteti gasi pe aparatele multor Fast-Food’uri din toata tara.

“Nu avem nimic de ascuns” In macelaria proprie gasiti zilnic carne proaspata de vitel, miel sau pui, transata si fasonata intotdeuna in fata clientilor, ba mai mult, chiar si preparatele de genul mici, carnati, pastrama sunt pregatite in vazul tuturor, lucru apreciat si de toti clientii care deja ne viziteaza. Daca ar fi sa citam unul dintre commenturile clientilor nostri “creati dependenta” 

Prospetimea, savoarea condimentelor orientale care dau aroma, dar si mediul in care este prelucrata carnea fac diferenta fata de toti ceilalti, fapte care ne-au adus in acest scurt timp in topul celor mai bune si renumite carmangerii-macelarii din tara.

Va multumim!

 


Product Added To Wishlist