Sarmale în Foi de Viță

0 out of 5

Sarmalele în foi de viță sunt un preparat tradițional, făcute din frunze de viță-de-vie umplute cu un amestec de orez, condimente și uneori carne tocată, în funcție de rețetă.

Category:

Description

Sarmale în Foi de Viță

Sarmalele în foi de viță sunt un preparat tradițional, făcute din frunze de viță-de-vie umplute cu un amestec de orez, condimente și uneori carne tocată, în funcție de rețetă. Au un gust ușor acrișor, aromat și sunt ideale ca aperitiv sau fel principal.

Se pot consuma calde, cu sos de roșii sau iaurt, ori reci, ca parte dintr-un platou tradițional.

Acest preparat este foarte popular în bucătăriile din Balcani, Orientul Mijlociu și Anatolia, unde frunza de viță-de-vie este folosită des la gătit.

Fără conservanți. Gust autentic, pregătit după rețete tradiționale.