Hamburger de Vită
O rețetă simplă și delicioasă

Hamburger de Vită
Bine ați venit în universul nostru culinar unde burgerul de vită este vedeta serii!
Ingrediente
– Burger de vită de la AYT
– Sare și piper, după gust
– Oțet balsamic sau sos de soia (opțional, pentru aromă)
– Chifle pentru hamburger
– Roșii, frunze de salată, ceapă (pentru garnitură)
Opțional: Brânză cheddar sau alte ingrediente preferate pentru topping
Instructiuni:
– Scoate burgerii de vită din ambalaj și pune-i pe o farfurie. Condimentează-i generos cu sare și piper pe ambele părți. Poți adăuga și un strop de oțet balsamic sau sos de soia pentru a adăuga o notă de aromă, dacă dorești.
– Încinge o tigaie grill sau o tigaie obișnuită la foc mediu-mare. O dată ce este bine încinsă, adaugă burgerii de vită și gătește-i aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte pentru o friptură medie, sau ajustează timpul în funcție de preferințele tale pentru friptură (mai puțin pentru o friptură mai puțin făcută sau mai mult pentru o friptură mai bine făcută).
– În timp ce burgerii se gătesc, poți felia chiflele de hamburger și le poți prăji ușor pe tigaie sau în cuptor pentru a le încălzi și a le obține o crustă ușor crocantă.
– Când burgerii sunt gata, scoate-i de pe foc și lasă-i să se odihnească pentru câteva minute.
– Asamblează hamburgerii: Așază un burger pe o jumătate de chiflă, adaugă frunze de salată, felii de roșii și ceapă, apoi adaugă orice alte ingrediente preferate. Acoperă cu cealaltă jumătate de chiflă.
