Salată de Boeuf

O rețetă simplă și delicioasă

Salată de Boeuf, Rețeta Salată de Boeuf

Salată de Boeuf pentru Masa de Crăciun

Ingrediente

–  500g carne de vită (găsiți la AYT)
–  4 cartofi medii
–  3 morcovi
–  2 sfeclă roșie
–  3 ouă fierte
–  200g mazăre fiartă
–  Maioneză
–  Murături pentru decor (opțional)
–  Sare și piper

Gătirea cărnii:

Fierbeți carnea de vită în apă cu sare și condimente timp de aproximativ 1-1,5 ore sau până când este fragedă. După fierbere, lăsați-o să se răcească, apoi tăiați-o cubulețe mici.

Prepararea legumelor:

Fierbeți cartofii și morcovii separat până când sunt moi. După ce s-au răcit, curățați-i și tăiați-i cubulețe mici. Tăiați ouăle fierte și castraveții murați în cubulețe similare.

Asamblarea salatei:

Într-un bol mare, amestecați carnea tăiată cu legumele fierte, mazărea și castraveții murați. Adăugați maioneza și amestecați ușor pentru a acoperi toate ingredientele.

Prezentarea salatei:

Gustați și adăugați sare și piper, după preferință. Opțional, puteți adăuga un strop de muștar pentru un gust intens. Decorați salata cu ouă fierte tăiate, pătrunjel și bucăți de castraveți murați. Lăsați să se răcească în frigider înainte de servire.
Această rețetă  pot fi adaptate și folosite pentru a sublinia calitatea cărnii de la AYT și pentru a oferi o idee generală despre modul în care această carne de înaltă calitate poate îmbunătăți preparatele de sărbătoare, cum ar fi Salata de Boeuf.
Salată de Boeuf, Rețeta Salată de Boeuf

Carne Halal & Premium

Calitate Superioară:

La AYT, punem accent pe furnizarea cărnii de cea mai înaltă calitate pentru preparatele dvs. de sărbătoare. Carnea noastră de vită este selectată cu grijă și tratată cu atenție pentru a vă oferi prospețime și savoare autentică.

Respect pentru Standardele Halal:

Fiecare bucățică de carne de vită oferită de AYT respectă standardele noastre stricte de calitate, asigurându-vă că Salata de Boeuf preparată cu carnea noastră va fi o delicatesă apreciată la masa de sărbătoare. Prospetimea și gustul autentic al cărnii noastre contribuie la o experiență culinară memorabilă în timpul sărbătorilor.

Savoare Autentică:

Vizitați-ne pentru a vă aproviziona cu carne de vită de cea mai bună calitate și pregătiți o Salată de Boeuf excepțională pentru a împărtăși bucuria sărbătorilor cu cei dragi!Glovo si BringoÎți aduc AYT la tine!

Salată de Boeuf, Rețeta Salată de Boeuf
has been added to your cart.
Checkout