Adana șiș kebap

Adana Kebap

Descoper─â autenticitatea gustului turcesc cu Adana Kebap-ul nostru gata de g─âtit.

Acest preparat excep╚Ťional aduce aroma ╚Öi savoarea Orientului Mijlociu direct ├«n buc─ât─âria ta. Cu carne de calitate superioar─â, mirodenii autentice ╚Öi tehnici tradi╚Ťionale de preparare, Adana Kebabul nostru este perfect pentru o mas─â rapid─â ╚Öi delicioas─â.

Adana șiș kebap

Ingrediente

1. Carne de vita
2. Carne de oaie
3. Sare
4. Boia dulce
5. Fulgi de ardei iute
6. Ulei floarea soarelui
7. Stabilizator (acetat de sodiu)
8. Antioxidant (acid ascorbic)

Sfat de preparare

- A se lasa timp de 5 minute, la temperatura camerei, dupa desfacerea ambalajului. - Se prepara pe gratar sau pe tigaie/plita.
- Pentru gratar, fie cu jar sau electric, va recomandam coacerea la foc mediu si sa intoarceti cat mai des produsul pe toate partile.
- Pentru tigaie/plita: folosim una care sa nu lipeasca produsul.
- Ungem in tigaie cu putin ulei si preparam la foc mediu pe ambele parti.
Pofta buna!