Cotlete de berbecut in sos oriental

Cotlete de berbecut in sos oriental

Ingrediente

1. Cotlet de berbecut
2. Sare
3. Piper negru macinat
4. Boia dulce
5. Cimbru
6. Rozmarin
7. Usturoi granulat
8. Ulei floarea soarelui
9. stabilizator(acetat de sodiu)
10. antioxidant(acid ascorbic).

8. Ulei floarea soarelui
6. Rozmarin
7. Usturoi granulat
8. Ulei floarea soarelui
9. Stabilizator (acetat de sodiu)
10. Antioxidant (acid ascorbic)

Sfat de preparare

- A se lasa timp de 5 minute, la temperatura camerei, dupa desfacerea ambalajului. - Se prepara pe gratar, in coptor sau pe tigaie.
- Pentru gratar, fie cu jar sau electric, va recomandam coacerea la foc mediu si sa intoarceti cat mai des produsul pe toate partile.
- Pentru un gust deosebit, topiti intr-o tigaie incinsa unt si amestecati pentru cateva secunde cu produsul preparat.
- Pentru cuptor, recomandam sa inveliti produsul in hartie de copt, apoi in folie de aluminium.
- Puneti continutul intr-un vas special, adaugati legume si lasati in cuptor la 200 grade.
- Pentru tigaie: folosim una care sa nu lipeasca produsul. Ungem in tava cu putin ulei si preparam la foc mediu pe ambele parti.
Pofta Buna