Frigarui din aripi de pui

Ingrediente

- Aripi de pui
- Sare
- Piper negru macinat
- Boia dulce
- Menta
- Usturoi granulat
- Ulei floarea soarelui
- Stabilizator (acetat de sodiu)
- Antioxidant (acid ascorbic)

Sfat de preparare

1 - A se lasa timp de 5 minute, la temperatura camerei, dupa desfacerea ambalajului.

2 - Se prepara in tigaie, coptor sau pe gratar. Pentru gratar va recomandam coacerea la foc mediu si sa intoarceti cat mai des produsul pe toate partile.

3 - Pentru un gust deosebit, topiti intr-o tigaie incinsa unt si amestecati pentru cateva secunde cu produsul preparat. Pentru cuptor, recomandam sa inveliti produsul in hartie de copt, apoi in folie de aluminium.

4 - Puneti continutul intr-un vas special, adaugati legume si lasati in cuptor la circa 200 – 240 grade. Pofta buna!