Pulpe de pui in sos oriental
Ingrediente
1. Pulpe de pui cu piele
2. Sare
3. Piper negru macinat
4. Boia dulce
5. Menta
6. Usturoi granulat
7. Ulei floarea soarelui
8. Stabilizator (acetat de sodiu)
9. Antioxidant (acid ascorbic)
Sfat de preparare
o A se lasa timp de 5 minute, la temperatura camerei, dupa desfacerea ambalajului.
o Se prepara in tigaie, coptor sau pe gratar. Pentru gratar va recomandam coacerea la foc mediu si sa intoarceti cat mai des produsul pe toate partile.
o Pentru un gust deosebit, topiti intr-o tigaie incinsa unt si amestecati pentru cateva secunde cu produsul preparat.
Pentru cuptor, recomandam sa inveliti produsul in hartie de copt, apoi in folie de aluminium.
o Puneti continutul intr-un vas special, adaugati legume si lasati in cuptor la circa 200 – 240 grade.