Firinda Kiymali Yumurta (Carne Tocata Cu Ou La Cuptor)
Ingrediente
1. Tocati marunt ceapa si usturoiul.
2. Incingeti o oala de marime medie si caliti carnea in ea amestecand continu. Aproape de preparare adaugati ceapa, usturoiul, 2 linguri cu ulei de masline si continuati sa preparati, prin amestecare, pentru inca 6-7 minute
3. Spre final, puneti sare, piper si pulbiber dupa gust si mai amestecati odata, dupa care, luati de pe foc.
4. Setati cuptorul la 180 grade
5. İntr-un vas de cuptor, intindeti egal carnea, iar peste ea spargeti oul, fara sa stricati galbenusul.
6. Tineti la cuptor pana cand oul se prepara.
Sfat de preparare
1. Feliati ghiudemul si intindeti in tigaia incinsa.
2. Prajiti pe ambele parti, la foc scazut, pana cand prinde culoare
3. Spargeti oul si puneti-l in tigaie fara sa stricam galbenusul.
4. İntindeti cu varful furculitei albusul oului printre feliile de sucuk. Puneti sare dupa gust.
5. Serviti preparatul cald!