- 250 gr carne tocata
- 4 linguri cu unt
- Supa de pui (se poate dilua, intr-o cana cu apa calduta, un cub concentrat)
- Sare, piper macinat
Nota
Preparat pt 4-6 persoane
Timp de preparare maxim: 60 minute.
Sfat de preparare
1. Se taie un capac rotund a partii posterioare a painii cumparate. Se scoate miezul cu atentie, fara a rupe coaja. O parte din miez se faramiteaza marunt si se pastreaza. İntr-o tigaie se topeste untul peste care se adauga carnea tocata si se caleste impreuna cu sarea si piperul.
2. Dupa 5 minute se adauga si miezul faramitat si se continua calirea. Dupa ce carnea a fost calita, se umple painea cu ajutorul unei furculite, indesandu-se continutul foarte bine, apoi se acopera cu capacul de paine.
3. Pe fundul unui vas se aseaza 2 furculite, paralel, peste care asezam cu grija painea umpluta cu capacul in jos. Se unge painea cu unt si se adauga supa de pui cat sa acopere furculitele.
4.Se acopera vasul cu un capac si se lasa pe plita la foc mic. İn timpul fierberii se ia cu o lingura din supa si se toarna cate putin peste paine
5. Este gata in momentul in care supa a scazut. Se opreste focul si se serveste calda.