- 3 oua
- 1 cartof mediu fiert
- 2 liguri cu lapte
- 1 rosie mare
- 1 ardei verde
- 1 ardei capia
- 3 ciuperci
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 ligurita piper
- 1/4 legatura patrujel marutita mic
- 1/2 pahar cu cascaval razuit
- 1 ligurita ulei de masline
Sfat de preparare
1. Decojiti rosia, curatati ardeiul verde, ardeiul capia si taiati in cubulete mici
2. Feliati subtire ciupercile
3. İncigeti uleiul de masline intr-o tigaie de teflon. Caliti la foc mare legumele petru o perioada de timp scurta. Luati tigaia de pe foc si lasati in asteptare.
4. Razuiti cartoful fiert si curatat de coaja, pe partea mare a razuitoarei. Amestecati bine intr-un bol, cartoful razuit cu ouale, laptele, sarea si piperul.
5. Puneti tigaia cu legumele calite inapoi pe foc, adaugati continutul din bol. İn momentul cand ouala incep sa se preparare, imprasitiati si cascavalul razuit cu patrunjelul maruntit.
6. Cu ajutorul unei spatule late, indoiti pe jumatate omleta si continuati sa preparati la foc mic cateva momente.