Shaorma de pui AYT

Cea mai buna carne pentru shaorma!

Carne HALAL
Shaorma de Vita AYT

Carne pentru Shaorma : Expertiza în Produsele Shaorma și Kebab

Maestrii shaormari din Bucure╚Öti aleg constant carnea noastr─â pentru a-╚Öi aproviziona afacerile, deoarece oferim carne de cea mai bun─â calitate, cu un gust savuros ╚Öi o garan╚Ťie a calit─â╚Ťii de 100%, ideal─â pentru prepararea shaormei ╚Öi a kebab-ului.


Retetarul Shaormei AYT: Perfec╚Ťiunea ├«n Detaliu

Shaorma de Vita AYT ├«ncepe cu cea mai bun─â carne de vit─â, oaie sau pui, provenind din abatoarele noastre, supravegheate stricte pentru standardele de cur─â╚Ťenie ╚Öi igien─â. Dup─â dezosare ╚Öi eliminarea oric─ârei impurit─â╚Ťi, carnea atent selectat─â este condimentat─â ╚Öi l─âsat─â la macerat timp de 12 ore, respect├ónd o re╚Ťet─â tradi╚Ťional─â turceasc─â, transmis─â din genera╚Ťie ├«n genera╚Ťie.

Buc─â╚Ťile de carne macerat─â sunt apoi aranjate pentru a forma un Doner, tratat termic prin congelare la -40 de grade Celsius pentru a p─âstra prospetimea c─ârnii pe durata utiliz─ârii. Depozitarea Donerului se face la -24 de grade Celsius, ├«n incaperi frigorifice cu monitorizare atent─â a temperaturii, folosind tehnologie de ultim─â genera╚Ťie.


Shaorma de Pui AYT: Standarde de Calitate Ridicate

├Än toate etapele produc╚Ťiei Donerului – de la recep╚Ťia materiilor prime, dezosare, macerare, tratament termic, p├ón─â la ambalare ╚Öi livrare – urm─ârim respectarea strict─â a normelor igienico-sanitare. Mai mult dec├ót at├ót, respect─âm tradi╚Ťia musulman─â ╚Öi garant─âm c─â produsul finit respect─â standardul HALAL, asigur├ónd calitatea ╚Öi prospe╚Ťimea fiec─ârui Doner care p─âr─âse╚Öte unitatea noastr─â de produc╚Ťie.


Sistem Rapid de Distribu╚Ťie: Garan╚Ťia Prospetimii

Livrarea Donerilor pentru shaorma respect─â cele mai ├«nalte standarde de igien─â ╚Öi calitate, asigur├óndu-se c─â fiecare comand─â este onorat─â ├«n cel mai scurt timp posibil. Flota noastr─â de autovehicule frigorifice men╚Ťine produsele ├«n condi╚Ťii optime pe durata transportului c─âtre loca╚Ťiile partenere.

Experien╚Ťa noastr─â ├«n produc╚Ťia ╚Öi distribu╚Ťia produselor shaorma ╚Öi kebab reflect─â angajamentul nostru fa╚Ť─â de calitate, prospe╚Ťime ╚Öi respectarea standardelor de igien─â, oferind clien╚Ťilor no╚Ötri nu doar un produs, ci o experien╚Ť─â autentic─â ╚Öi de ├«ncredere.


has been added to your cart.
Checkout